Не можу позбутися відчуття, що я не заслуговую на свої успіхи. Завжди здається, що я граю чужу гру і не належу до цієї групи. Як перестати сумніватися в собі і почати приймати свої досягнення?
top of page

لرؤية هذا العمل، توجه إلى موقعك المباشر.
Синдром самозванця: як перестати сумніватися в собі?
Синдром самозванця: як перестати сумніватися в собі?
1 تعليق واحد
إعجاب
1 تعليق واحد
لم يعد التعليق على هذا المنشور متاحاً بعد الآن. اتصل بمالك الموقع لمزيد من المعلومات.
bottom of page

Це дуже поширене відчуття, і, на жаль, воно може серйозно обмежувати твої можливості. Синдром самозванця – це коли людина не може визнати свої досягнення і завжди сумнівається в своїх силах, навіть коли зовні все виглядає добре. Дуже важливо зрозуміти, що це лише внутрішній бар'єр, а не реальність. Самоусвідомлення та розуміння, що ти не єдиний, хто відчуває подібне, можуть допомогти позбутися цього почуття. Психолог може допомогти знайти способи боротьби з цими сумнівами. Романова Наталія допомагає людям зрозуміти, як працює цей синдром і як з ним впоратися. Замовити бронювання діагностичної консультації психолога https://romanova-mental.com/services/diagnostic – це можливість почати цей процес і відчути себе більш впевненим у своїх силах.